KOSTPLAN

KOSTPLAN

Skal du bruge en kostplan? Så er du kommet til det rigtige sted.

Kostplanen er en ret vigtig del af din livsstilsændring. Du har sikkert prøvet en kostplan før, som ikke har givet dig det ønskede resultat? Det er ikke unormalt. Det kender også til, og derfor laver vi nu planer, som støtter op om dit behov!

En kostplan er kun god, vis den bliver fulgt og overholdes. Så hvis en plan er urealistisk i forhold til din dagligdag, vil den ikke kunne blive overholdt, og derved opnår du IKKE de ønskede resultater.

Planerne fra Fit By Choice støtter derfor op omkring din dagligdag og sikrer at du altid har måltidsmuligheder – og ikke går kold i din kostplan.

Igennem planen vil du også blive stærkere i dine vaner, og opdage hvor dine svage sider er, som kan have haft indflydelse på, at du har fejlet før.

STIL SKARPT PÅ DIG SELV, OG START PÅ EN KOSTPLAN FRA FIT BY CHOICE!

KOSTPLAN VÆGTTAB

Har du et brændene ønske om at tabe dig? Så kan du ikke undgå at kigge ”kostplan” vejen.

Når du skal i gang med dit vægttab, er der et par ting du skal overveje. Først og fremmest, skal der styr på den fysiske aktivitet, og dernæst skal der fokuseres på hvad der indtages.

Her kommer kostplanen ind i billedet. En kostplan som FUNGERER, skal ikke være en slankekur eller et quick-fix, men skal anskues som en livsstilsændring, som kan vare ved i en lang periode.

En kostplan som understøtter vægttab, skal sørge for, du ligger i et Kcal underskud på daglig basis og derved vil du på sigt tabe dig.

Men for at en kostplan skal være funktionel, skal den kunne holdes, og derfor skal den understøtte din dagligdag så den ikke HINDRER dig i at opfylde dine ønsker.

Kostplanen bliver struktureret efter din hverdag og vaner samt hvad du kan lide at spise.

Denne måde at anskue en ny kostplan, kan sikre at du for succes på denne kostplan.

Når en plan bliver struktureret efter din hverdag, vil det også kunne lade sig gøre at leve med HYGGE og ikke føle afsavn i din dagligdag. Det vil sige at der altså er plads til hygge med familien og et glas vin med venner/veninderne.

SKAL FIT BY CHOICE STÅ FOR DIN NYE KOSTPLAN TIL DIN VÆGTTABS-REJSE?

KOSTPLAN TIL VÆGTTAB

Har du forsøgt at følge en kostplan før, med håb om at opnå et vægttab, men i stedet for et vægttab, så sulter du og opnår minimale resultater på trods af dine store indsatser? Er det ikke bare mega frusterende?

HVAD NU, HVIS JEG FORTÆLLER DIG, AT DU KAN OPNÅ RESULTATERNE, DU DRØMMER OM, UDEN AT SULTE OG FØLE AFSAGN I DIN DAGLIGDAG?

Ville du tro på det?

Jeg har gennem de sidste par år hjulpet flere folk med at finde denne balance i deres liv, så de opnår de resultater, de har drømt om længe!

Alt dette er gjort igennem en varieret kostplan fra Fit By Choice.

Kostplanen struktureres efter din hverdag, dine rammer i dagligdagen og dine spisevaner.

Dvs. at der godt nok skal laves ændringer i din daglige kost, men kostplanen tager stadig udgangspunkt i, hvad du normalt spiser, blot med få ændringer, så vi opnår resultaterne.

Med denne kostplan vil du ligge i et Kcal underskud, som gør, at du over tid vil tabe dig i et kontrolleret og fornuftigt tempo.

Vi skal i samarbejde finde den vej, som fungerer bedst for dig.

Dette gøres ved at holde en god dialog i løbet af forløbet om hvorvidt der skal laves ændringer eller justeringer, så du får de bedst mulige forudsætninger til at komme helt i mål med din plan.

HOS FIT BY CHOICE STÅR VI ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE DIG I MÅL!

SUND KOSTPLAN

HVAD ER EN SUND KOSTPLAN?
Det er der vildt mange meninger om, og derfor kan jeg godt forstå at du er forvirret.

Her hos Fit By Choice laver vi kostplaner som passer din dagligdag, dine preferencer og livsstilvalg – DETTE MENER VI, GØR KOSTPLANEN SUND! Det mener vi, fordi der er tale om en kostplan du kan følge, uden du skal føle dig bundet eller forhindret i af nyde livet.

Vi tager en samtale og finder frem til, hvad du sætter pris på af mad, hvad du elsker at spise, eller hvad du ikke kan lide. Derfra lægger vi i sammenarbejde en plan, som du kan læne dig op ad, som samme tid sørger for, at du ikke skal spise det samme mad dag ind og dag ud.

Vi kommunikerer løbende under et kostplansforløb, for at sikre, at du kan holde vores plan og derved hele tiden kan justere og rette i planen, så du ikke render tør for motivation.

Vi vil under dette forløb lærer dig at spise med fornuften og følelsen i maven, fremfor altid at skulle spise efter en plan. Vi lærer dig at tracke kalorier, og finde den balance i dit liv, som gør at du føler dig tilpas med din kostplan.

Dette er den sunde kostplansløsning! Den hvor du IKKE skal være på kostplan hele livet.

SLANKEKUR KOSTPLAN

Søger du en kostplan til din næste slankekur? Så kig videre, for her hos Fit By Choice laver vi ikke slankekure, men livsstilsændringer!

I SAMARBEJDE MED DIG UDARBEJDER VI EN KOSTPLAN, SOM PASSER BEDST MULIGT IND I DIN DAGLIGDAG, OG DERFOR IKKE BLIVER EN HINDRING FOR AT NÅ DIT MÅL!

Ved at vi anskuer det som en livsstilsændring tager ”rejsen” også lidt længere tid, end vis du tager en slankekur! På denne livsstilsændring lærer vi dig ligeledes at mærke efter sulten, og spise med din sunde fornuft, så du derfor ikke føler at du er på en kostplan resten af dit liv! Fordi hvem gider det?!

Vi lærer dig at tracke dine kalorier, så du på sigt altid kan finde ud af hvor meget og hvordan du skal spise, for at opnå dine ønskede resultater.

Under forløbet vil der være sparring, således at når du møder modstand eller noget, der føltes underligt ved planen, tager vi det i opløbet og justerer enten i planen eller i din tilgang til kostplanen.

Planerne bliver tilrettelagt ud fra dit kaloriebehov og macro fordeling, så vi bedst muligt sikre os, at du vil tabe dig, men stadig indtager de korrekte mængder næring i dine måltider.
Og det bedste ved det hele? Du har adgang til planerne efter vores forløb er sluttet!

VÆGTTAB KOSTPLAN

Vil du gerne tabe dig? Har du trænet i længere tid, men stadig ikke fået noget resultater mht. dit vægttab?

Har du så tænkt over at du måske skal til at fokusere på din kost?

DU OPNÅR NEMLIG DE BEDSTE RESULTATER, VED AT TRÆNINGEN OG KOSTEN GÅR OP I EN HØJERE ENHED.

I en kostplan fra Fit By Choice tager vi udgangspunkt i dine nuværende vaner og bygger den op derfra. Kostplanen udarbejdes efter dine behov mht. kalorieindtaget, som er nødvendigt for dig, for at tabe de ønskede kilo.

Dette kan sagtens opnås selvom der er plads til ”søde sager” og hygge med familie og venner.

I denne kostplan bliver der nemlig taget højde for, at vi alle er mennesker og alle sammen har familier. Derfor laves retterne så alle i familien kan spise med dig, så du ikke skal til at lave separat mad til dig selv. Der er endda plads at hygge med familien om aftenen.

Undervejs vil der være løbende justeringer og tilrettelser i planen, så du ikke løber tør for motivation til at holde din kostplan.

Min mission med vores sammenarbejde, er at ”uddanne” dig bedst muligt til at stå på egne ben – resten af dit liv! Og du har endda adgang til dine planer efter vores sammenarbejde er overstået.

Lyder dette som noget for dig? Fordi vi står ALTID klar til at hjælpe.