ONLINE COACHING

ONLINE COACHING

Kan du presse dig selv til træningerne, men du ved ikke helt hvad og hvordan du skal gribe det an i centeret?

Er du pligtopfyldende og god til at følge en kost og træningsplan, som er lagt ud fra dit mål?

SÅ ER ONLINE COACHING NOGET FOR DIG!

Hos FitByChoice tilbyder vi online coaching med fokus på træning og kost.

Vi starter med en indledende samtale, til at afdække dit mål og dit behov for assistance. Herefter vil der på månedsbasis udvikles planer til dig, både kost og trænings planer som du skal følge.

Under forløbet vil der altid være vejledning, coaching og konstante snakke, som gør at du holdes til ilden og vi opnår de resultater vi har sat os for sammen. Planerne justeres løbende, og hver måned opdateres de med nye retter og nye øvelser.

Kort sagt er et online coaching forløb til dig, som er selvkørende men mangler en plan at følge.

ONLINE TRÆNING

Online træning fungerer således at vi i fællesskab afdækker dit behov for assistance, din skadeshistorik og dine trænings præferencer.

Herefter vil et program blive udarbejdet.

Planerne vil blive lavet ud fra vores indledende snak, og tager højde for de emner vi har snakket igennem mht. eventuelle skader, specielle mål eller træningspræferencer.

Alle planer lægges op på en app, så du har konstant nem adgang til alle planer under og efter hele forløbet.

Til hver træningsøvelse tilhører videoer, så du aldrig er i tvivl om hvordan øvelsen udføres med korrekt teknik.

Du kan tracke hvad du har løftet, hvor mange kg du har løftet og hvor mange gange du har løftet det. Alt sammen for at vi kan se, om der er den ønskede progression i programmerne.

(Vi skulle jo gerne blive super meget bedre)

Hver 4. uge (hver måned) vil der efter en samtale omkring forgående plan/program, laves et nyt og udviklet program til dine behov/præferencer. På den måde kan vi altid udfordre dig og udvikle dig.

Der er altid sparring/support med i et forløb, så vis der er noget der ikke fungerer for netop dig, så skal du selvfølgelig ikke lave det – vi finder i fælleskab den model for træning der virker bedst for dig.

Efter endt forløb vil du fortsat ha adgang til appen, dvs. at du altid har adgang til dine planer. Så nu har du ikke nogen undskyldning for IKKE at fastholde din nye livstil.

I FÆLLESSKAB SKABER VI RAMMERNE FOR DIN NYE HVERDAG, SOM DU SELV ER MED TIL AT UDFYLDE.

PERSONLIG TRÆNER ONLINE

Personlig træning online? Kan man det?
JA, DET KAN DU TRO, MAN KAN!

Personlig træning er ikke blot det velkendte koncept, hvor din træner står og kigger på dig arbejde.

Med en online plan fra din personlige træner, kan du opnå de resultater du altid har ønsket, men det er dig der skal lave grundarbejdet.

Vi afholder en indledende samtale (fysisk eller online) som hjælper med at afdække hvad dine ønsker er, hvad der skal til, hvor længe og hvad du skal gøre for at nå i mål.

Herefter vil der blive udarbejdet en trænings plan til dig, som passer til de aftale præferencer og ønsker.

Så uanset om du er til hjemmetræning, udendørs, løb, styrke i centeret eller noget helt andet, så finder vi den løsning der passer allerbedst i din dagligdag.

Planerne kørere i 4 uger af gangen og vil derefter blive opdateret med nye udfordrende øvelser.

Undervejs i de 4 uger vil der altid være løbende opfølgning og vejledning til programmet, så der ikke opstår nogle tvivl om, hvad der skal gøres.

Planerne tager højde for din dagligdag, så der altid kan udføres en træning som du vil få noget ud af.

Så er ønsket max 30. min programmer, så laves dette. Ellers vil planerne som udgangspunkt være mellem 45-60 min varighed.

Alt afhængig af antal træninger pr. uge vil planerne blive delt op i nogle split programmer, så vi ikke rammer hele kroppen hver gang.

KOSTVEJLEDNNG ONLINE

Ønsker du at optimere din kostplan, men synes det kan være uoverskueligt?

Men mig som din kostvejleder, vil du aldrig spise det samme kedelige mad, dag ud og dag ind!

Jeg har arbejdet som kok i 14 år, og har derfor en mase lækre opskrifter klar til dig og dine præferencer.

Vi starter vores forløb med en indledende samtale, hvor vi snakker om dine kostvaner, hvad du ønsker at opnå, hvad du tidligere har forsøgt dig med og hvad du regner med du skal lave om, for at endelig at komme rigtigt i mål.

Herefter vil jeg lave nogle udregninger, som fortæller om hvor meget mad du skal indtage, for at opnå det resultat, som vi har fundet frem til i fællesskab.

Planen vil være tilgængelig via en app på telefonen, så den altid er let at finde frem.

Planerne kan du ligeledes hente på PDF-fil til din telefon, så du altid har adgang til din personlige kostplan, også efter forløbet er slut.

Hos FitByChoice går vi meget op i, at din nye livstil skal være noget du kan holde på den lange bane. Derfor er der ikke nogle restriktioner eller forbud mht. hvad du må spise.

Vi har meget fokus på at du kan spise, drikke og hygge præcis som du vil – endda faktisk at kunne spise is hver aften – og stadig opnå dit ønskede resultater.

Så længe vi har lavet en plan som tager højde for, at vi alle er mennesker, og at alle skal huske at leve/hygge – så bliver det ikke en sur pligt at følge en kostplan!

SKAL VI LAVE EN GUIDE TIL DENNE NYE LIVSSTIL? UDEN RESTRIKTIONER OG MED ET BEDRE FORHOLD TIL MAD?

OPNÅ RESTULTATER MED EN PERSONLIG TRÆNER ONLINE

Har du prøvet at komme i mål, og opnå fantastiske resultater på egen hånd? Følger du den samme plan, som du altid har fulgt, og forventer nye resultater hver gang?

Har du oplevet at du står stille med din udvikling efter en periode, og du aner bare ikke hvad der skal til for at komme videre?

Med assistance fra en personlig træner, vil du kunne opnå de resultater du har drømt om SÅ LÆNGE, uden at det skal kost dig en bondegård.

Hos FitByChocie er vi resultat orienteret, og går derfor altid op i at planerne er lavet præcis efter dine rammer.

Vi tager højde for hvilken form for træning du ønsker at lave, hvad dit mål med din træning er, At der skal være plads til arbejde, familie og venner, at det ikke skal føles som en sur pligt, men en fornøjelse og noget man VÆLGER at prioritere frem for andet.

I tæt dialog med din træner via telefon/chat vil der altid være support og opbakning, som sikre dig at du holder dig til planen og gør at du endelig kan opnå mange af de resultater du har kæmpet for i så mange år.

En træningsplan vil blive udført efter en indledende samtale, hvor vi finder ud af hvad der skal til for at du kan nå dine mål.

Planerne Justeres løbende men opdateres med nye og udfordrende øvelser, hver 4 uge. Herved opnår vi en fornuftig progression, som gør at du endelig kan hæve armene i sejrsrus og endelig at ha nået dit mål!

Med din online personlige træner fra FitByChoice, vil du kunne leve livet, OG opnå den fysisk du går og har drømt om i evigheder!

SKAL VI HJÆLPE DIG?