PERSONLIG TRÆNING

PERSONLIG TRÆNER KØGE

Har du også en rygrad som en regnorm, når det kommer til din kost og din træning?

Her finder du svaret på dine bønner!
Hos FitByChoice engagerer vi os 100% i din situation og din drøm!
Men det er ikke nok at blot drømme om det – der skal tages action på det, og det kan ikke altid være lige nemt. Følelsen af at noget er SÅ uopnåeligt er ikke uvant for os, vi har nemlig alle sammen her hos FitByChoice haft denne oplevelse tæt inde på livet, men vi er alle kommet STÆRKERE ud på den anden side, og er nu klar til at hjælpe dig med at gå samme snørklede vej!
Vi fokuserer altid 100% på dit niveau og dit udgangspunkt, derfra kan vi danne de bedste omgivelser for et succesfuldt forløb med dit mål i sigtekornet!

Træningen bliver derfor altid tilrettelagt efter dine kompetencer og evner – designet til at udfordre dig og videreudvikle dig fra dit nuværende niveau og til NYE HØJDER!

Uanset om ønsket er vægttab, smertelindring, mobilitet, styrke eller en komplet livsstilsomlægning med kost, træning og vanerne i hverdagen, så står vi altid klar til at hjælpe dig bedst muligt i mål!

PERSONLIG TRÆNER KØGE

Skal du tage styringen over dit liv tilbage? Har du forgæves forsøgt på egen hånd med hhv. træningsplaner, kostplaner og vaneændringer? Men aldrig rigtigt fundet ”nøglen” og måden det fungere for dig på?

Vi står klar til at hjælpe dig finde den ”nøgle”.

Hos FitByChoice har vi haft denne oplevelse tæt inde på livet, og ved derfor PRÆCIS hvilken situation du befinder dig i.

Vi står klar til at hjælpe dig igennem denne ”jungle” af regler, myter og metoder til at opnå netop DIT MÅL.

Vi ved, at med drømme kommer der udfordringer. Og disse udfordringer kan være en stor størrelse at håndtere men frygt ej, vi står altid klar til at hjælpe dig med at tackle disse udfordringer, så du oplever flest mulige sejre i rejsen mod dit nye liv.

Alle mennesker er forskellige og derfor er alle vores klienters planer, også forskellige.

Uanset om målet er vægttab, smertelindring, mobilitet, styrke eller en komplet livsstilsomlægning med kost, træning og vanerne i hverdagen –

SÅ HAR VI EN PLAN FOR NETOP DIG!

Vi tager altid 100% udgangspunkt i dit nuværende niveau og danner derved rammerne for den bedst mulige start på dit nye liv

Vi skal altså sammen finde den balance i din hverdag som du kan se dig selv i resten af dit liv.

Altså skal vi finde den rytme i din træning, kost og vaner som støtter op om dit mål og som du vil elske dig selv for HVERDAG!

PERSONLIG TRÆNER I KØGE NORD

Med en personlig træner kan du opnå de mål der i fælleskab bliver lagt!
Uanset om du blot ønsker en mere aktiv hverdag, et større eller mindre vægttab, styrke i kroppen, smertelindring eller blot en afslappet tilgang til mad, kost og aktivitet.

Så kan dette opnås ved at forløb med en personlig træner.
Hos FitByChoice fokusere vi meget på klientens udgangspunkt og går korrekt til værks derfra, og i fælleskab danner vi rammerne for den livstil og tilværelse du gerne vil være i.

FitByChoice ligger lokalt på Frederiksberg i København, vi har derfor massere af muligheder for træning i sjove og varriende omgivelser.

Så uanset om du er til hård styrketræning i et fedt, råt center eller om du er til udfordrende og sjov udendørs træning eller blot vil løbe/gå en tur i naturen. Så er der ALLE muligheder for dette.

Fælles kortlægger vi din fortid og hvad du allerede har forsøgt, hvad der har og ikke har virket for netop dig.

Ud fra det skitsere vi en overordnet plan for hvordan den nye plan kunne se ud for dig.

Vi laver en struktur og en agenda, der passer ind i din dagligdag ved hjælp af løbende sparring og justeringer.

Den plan vi laver i fællesskab skal nemlig understøtte din hverdag og dit liv. En plan der ikke følges, har desværre ingen effekt. Derfor skal planen være så nem for dig, at du vil følge den, også på de dage hvor det hele måske er lidt svært.

HVAD KAN JEG HJÆLPE DIG MED SOM PERSONLIG TRÆNER

Som personlig træner kan jeg hjælpe dig igennem denne ”fitness jungle”, som vi befinder os i.

Jeg kender til facts og myter, be- eller afkræfte dine teorier om hvordan tingene fungerer, udfordre dig til at udvikle dine fysiske og mentale kompetencer og udfordre dig som menneske.

Dette kan jeg fordi at jeg selv har været igennem denne ”jungle” på egen hånd.
Med et kæmpe vægttab på 30 kg i bagagen har jeg prøvet ALLE smutveje.

Det vil sige at jeg har forsøgt alle løsninger, gode som dårlige, og kan nu hjælpe dig med at navigere uden om de dårlige løsninger og komme DIREKTE til målet.

Vi skal i en hektisk hverdag, stå overfor mange svære valg og prioriteringer dagligt.
Ved at vi sammen får dem italesat og reflekterer over disse valg og prioriteringer, bliver det nemt for dig at tage det ofte svære, men rigtige valg.

Jeg kan hjælpe dig med alt den grundlæggende viden vedr. træning, så vi kommer bedst muligt i gang fra dit udgangspunkt og hurtigst muligt mod målet (uden risiko for skader).

Inden for træning dækker mine kompetencer hhv. styrketræning, funktionel træning, mobilitetstræning, smertelindrende træning, holdtræninger, udendørs træning, konditionstræning herunder løb, cykling og svømmetræning.

Inden for kostplaner dækker mine kompetencer bredt, da jeg er uddannet kostvejleder, har arbejdet som kok i 14 år og har hjulpet en masse mennesker med at omlægge deres kost til et niveau som de og hele deres familie kan nyde godt af.

Min filosofi er at alt træning skal være sjovt, så uanset hvilken sport/træning du dyrker, så kan du opnå de resultater du drømmer om.

PLANEN SKAL BARE TILRETTELÆGGES UD FRA DIT MÅL.

Der findes uendeligt mange planer på internettet som kan være fine at benytte til et vis punkt. Problemet med disse planer er ofte, at du ikke tager højde for dit liv og din dagligdag.

OPNÅ RESULTATER MED EN PERSONLIG TRÆNER

Hvad er dit mål?

MIT MÅL ER AT HJÆLPE DIG!

Har du forsøgt dig med den samme plan om og om igen? Og forventet et nyt resultat hver gang? Men hver gang fejler du, og tænker: ”så kan det også være lige meget”

Jeg har set det før, og ser det stadig. Folk med et mål der forsøger selv, men kæmper forgæves.

De forsøger sig med den samme plan som de før har prøvet, fordi den kender de jo. Men forventer dog stadig et andet resultat. Denne løsning er ikke holdbar.


Vi skal sammen finde den plan som får dig helt i mål, og hvor du kan løfte armene i sejres rus over ENDELIG at ha klaret den!

Hos FitByChoice går vi ind for at opnå resultater – resultater som forbliver.

Dem skaber vi ved at kortlægge hvad der allerede er forsøgt også undgå at hoppe i samme fælde igen.

Med en personlig træner ved din side, sikrer vi optimal fremgang til hver session.

Vi sikrer os, at din teknik bliver korrekt i forhold til vores fælles mål. Justeringer laves løbene så vi undgår at træde vande og faktisk kommer tættere på dit mål.

Med en kostplan vil vi give dig en indsigt hvordan det kan lade sig gøre at opnå sine mål UDEN at gå på kompromis med din livskvalitet, finde en balanceret tilgang til kosten uden at føle afsagn og uden at skulle ofre hyggen i hverdagen.

På denne måde skaber vi de bedst mulige rammer for succes og en holdbar levevej til resten af dit liv.

Ønsker du min hjælp?

MIT MÅL ER AT HJÆLPE DIG HELT I MÅL!