VANECOACH & LIVSSTILSÆNDRING

VANECOACH & LIVSSTILSÆNDRING

Hvad er vanecoaching? Vanecoaching er en måde at få dig til at tænke anderledes end du førhen har gjort, anskue dine mål og din tilgang til det på en ny måde, og på den måde gøre dig endnu bedre rustet til at komme helskindet i mål!

Uanset om dette omhandler vaner i hjemmet, vaner omkring din træning og aktivitet eller om det er kostvanerne som skal omlægges og restruktureres, så er det noget vi kan hjælpe dig med her hos Fit By Choice.

Vi kigger på dig som helhed og sørger for at intet går for hurtigt i forhold dig og dit hoved.

ALT MED VANER TAGER TID, OG DET ER VI INDSTILLET PÅ AT HJÆLPE DIG MED!

Vi hjælper dig hele vejen til målet, uanset om det er vanerne omkring din kost, træning eller noget helt personligt. Det er måden at håndtere det på, som vi kan hjælpe dig med.

Vi står altid klar til at hjælpe dig på vej.

LIVSSTIL

Har du forsøgt dig med vægttab, eller at komme i gang med træningen? Men kun holdt ud for en kort stund?

Har du overvejet at prøve noget mere langtidssigtet? Såsom en livsstilsændring? Vi griber det an på en lidt anden måde end du selv førhen har gjort.

VI SER DIG, SOM DEN PERSON DU ER, OG GUIDER DIG HEN TIL DEN BEDSTE VERSION AF DIG SELV! Men stadig beholder essensen af dig i det hele.

Sammen finder vi den passende og langsigtede vej til din kost og dine kostvaner, vi finder frem til den træningsmodel du synes er sjovest, fedest og mest hyggelig og vi arbejder med dig omkring dine vaner i dine daglige rutiner, så du bliver bedst muligt klædt på til at stå på egne ben på den lange bane.

Dette er noget som tager tid, så du skal huske at finde din tålmodighed frem for at lykkedes med din livsstilsændring.

Vanerne du skal omlægge, er nogle du har gået rundt med i mange år, og derfor kræver det kontinuerligt arbejde og fokus for at få dem omlagt til nogle gode og vedvarende ændringer.

Føler du at vi er det rette til at hjælpe dig på vej? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.

SUND LIVSSTIL

HVAD BETYDER EN SUND LIVSSTIL FOR DIG?

For os hos Fit By Choice betyder det en sund balance og tilgang til din træning og din kost.

En sund varieret kost med plads til at nyde livet i alle hensigter. En kost der ikke begrænser dig til kun at spise ris og kylling eller at spise nupokurer eller lignende. Der er tværtimod plads til, at alle i familien kan spise det samme mad, samtidig med at du kan opnå de resultater, du nu engang ønsker.

Vi skaber en tilgang til din aktivitet og træning som gør, at du finder det sjovt og motiverende at komme afsted, og ikke anser det som en sur pligt at skulle hoppe i træningstøjet og knokle lidt.
Når du synes din aktivitet og træning er sjov, så er det træning der bliver udført.

Derfor stræber vi efter at hjælpe dig med at finde din balance i din hverdag, så der er plads til både træning, hygge, kost, venner, fester og resultater uden restriktioner eller afsang i din dagligdag. Helt uden dårlig samvittighed.

Uanset om du ønsker at bliver sindsygt god til nogle ting, eller blot ønsker at komme i gang, så er det noget vi kan hjælpe dig på vej med.

LIVSSTILSÆNDRING

Har du hørt ordet ”livstilsændring”? Det har du garanteret. Men har du fundet ud af hvad det egentligt handler om?

Hos Fit By Choice arbejder vi ret ofte med livsstilsændringer.

Hos os handler det os at DU er i fokus og at der bliver taget højde for din dagligdag og dine vaner! Det er nemlig kun på denne måde, at vi kan få dig i balance i din hverdag.

I SAMARBEJDE STILLER VI SKARPT IND PÅ DIT BEHOV, DINE MÅL OG DIN YNDLINGS TRÆNINGSFORM.

Når vi har klarlagt dine mål, ønsker og dine behov strukturerer vi din træningsplan, så vi kan opnå disse mål og behov i et passende tempo så du kan følge med.

Herudover begynder vi at dykke ned i dine kostvaner og sørger for at vi retter til hvor det er nødvendigt, men stadigvæk husker at der skal være plads til at leve og nyde.

Kostplanerne udarbejdes ud fra din nuværende kost og dine spisevaner så du let kan læne dig op af den nye plan uden at alt for meget skal ændres på en omgang.

Kostplanen bliver rettet til efter dit behov, dit mål og dine rutiner.
På den måde sætter vi de bedste rammer for at du kommer hele vejen i mål og opnår en livsstilsændring som kan vare dig resten af dit liv.

NY LIVSSTIL

ØNSKER DU AT OPDATERE DIN LIVSSTIL TIL EN SUNDERE OG STÆRKERE VERSION?

Men hvordan skal du gribe det an? Det er ikke unormalt, at man ønsker at ændre livsstil, men ikke ved hvordan man skal starte.

Vi har derfor listet et par punkter herunder, som du med fordel kan følge: 

ØG DIN AKTIVITET I DIN DALIGDAG

Forsøg at bevæge dig mindst 30 min hver dag, og gerne med en lidt højere intensitet end du plejer.

START MED AT TRÆNE ET PAR GANGE OM UGEN

Kom i gang med at træne gerne 2 gange om ugen. 30-60 minutter af gangen med en relativ høj intensitet i forhold til dit udgangspunkt.

SPIS MINDRE END DU FORBRÆNDER

Sørg for at spise færre kalorier end du forbrænder, fokuser på at spise groft grønt og mere protein end du plejer og sørg for af få omkring 1,5-1,8 g protein pr. kg kropsvægt.

Spiser du grovere grønt end du plejer og sørger for at få protein indtaget, så vil du være mættere i længere tid.

PRIORITER DIN SØVN (GERNE 8 TIMER PR. NAT) OG STRESS MINDRE

Sørg for at få din søvn. Dårlig søvn øger din appetit, og især appetitten til søde og usunde madvarer som giver ”hurtig” energi udskillelse.

Hvis du følger disse punkter, er du kommet rigtigt godt fra start til din nye livsstil.

Hvis du stadig mangler hjælp eller inspiration til dette, så står vi altid klar til at hjælpe dig på vej!

NYE VANER SOM ER SUNDE

VIL DU GERNE LEVE SUNDERE, STÆRKERE OG MERE AFBALANCERET?

Men tror du også at det kræver en milliard timer i et fitness center og at du kun kan spise broccoli og kylling? Og aldrig kan få et glas vin til maden eller en hygge tur i byen med ven/- veninder?

Så kan du godt tro om igen – alt dette kan sagtens lade sig gøre og leve sundt på samme tid!
Det kræver at vi (i stedet for en kur som du garanteret har forsøgt dig med før) nu laver en livsstilsændring, og kommer hele vejen til målet!

Hvad indeholder en livsstilsændring så? Det indeholder nogle nye og sundere vaner, som støtter op om din nye livsstil og sikrer dig de bedst mulige forudsætninger i din nye dagligdag.

Der skal stilles skarpt på dine aktivitetsmæssige vaner, dine kostmæssige vaner og dine mentale vaner. Ved at blive klar over hvad man har gjort før, som ikke har virket, kan vi nu vælge at følge dem som du ikke har prøvet og fokusere på at ”dyrke” de nye vaner!

Over tid vil de ”nye” vaner ikke mere være nye, og vil blot være en del af hvem du er.

Du vil igennem denne proces opnå en sundere forståelse af dig og din krop og være i balance med dig selv. Ikke mindst glad for dig selv!