VÆGTTAB

VÆGTTAB

Har du forsøgt dig med vægttab før? Har du også fejlet? Måske endda flere gange?

Vi kender den følelse du står med. Frustration, irritation og en følelse af nederlag!
Dette er nogle følelser som ikke er værd at føle! Især ikke, når vi selv er herre over hvordan vi faktisk kan føle!

Ved at gribe vægttabet fornuftigt an, vil du relativt nemt kunne opnå dine vægttabsmål, men dette kræver, at du engagerer dig til dit eget projekt.

Det er ikke noget der bliver nemt, men alt kan lade sig gøre, hvis du griber det rigtigt an og giver den gas – så er du allerede godt på vej mod dit mål.

Er du i tvivl om hvordan du bedst muligt griber dit vægttab an? Så har vi masser af erfaring hos Fit By Choice som kan dig på den helt rette vej mod målet.

MÅ VI HJÆLPE DIG MED AT NÅ DIT MÅL INDENFOR VÆGTTAB?

HURTIGT VÆGTTAB

Har du forsøgt dig med den ene kur efter den anden? Måske endda i jagten på et hurtigt vægttab, og stadig ikke fået dit resultat?

Måske har du grebet det forkert an? Sultet dig selv i håb om at vægten ville falde og du ville komme til at se ud som du drømte om, men uden at der stadig skete noget?

Jeg skal fortælle dig noget: DER ER IKKE NOGET “HURTIGT” VÆGTTAB!

Et vægttab kræver, at du sørger for at holde styr på dine kalorier og hvad du indtager i løbet af dagen. Det er nødvendigt at opnå et kalorieunderskud i en længere periode, før at du vil kunne tabe dig, men du skal ikke sulte dig selv, du skal tværtimod sørge for, at der er benzin til kroppen, så den kan yde og levere et godt stykke arbejde.

I sammenhæng med kosten og dit kalorieunderskud, skal du måske også justere dit aktivitets niveau – opad! Hvis du sørger for at træne effektivt 2-3 gange i ugen i samarbejde med dit kalorieunderskud, så er vi på vej mod det vedvarende og langsigtede vægttab som du har eftersøgt i lang tid.

Skal du bruge hjælp til at strukturere dit vægttab, og sikre dig den bedst mulige hjælp til at komme i mål? Så står vi altid klar her hos Fit By Choice til at hjælpe dig.

HJÆLP TIL VÆGTTAB

Skal du bruge hjælp til ENDELIG at komme helt i mål med dit vægttab?

Har du måske løbet panden mod muren flere gange? Måske endda forsøgt dig over flere år, dog uden en succes oplevelse? Eller er det bare den evige YoYo vægt som driller dig?

SÅ ER HJÆLPEN INDENFOR RÆKKEVIDDE!

Vi har stor succes med at hjælpe både mænd og kvinder til at komme de stædige kilo og den evige YoYo vægt til livs. Måske tager vi endda lige nogle smerter eller andre skavanker fra dig på samme tid.

Dette gør vi ved at bruge tid på at forstå dig, og på at bruge tid på at snakke ting igennem og fokusere på dine vaner og ”dårlige undskyldninger”, så vi kan sørge for, at du kommer helskindet i mål.

Vi sørger for at der er en personlig plan til dig der både indeholder kost og træning, og når du ”falder i” står vi altid til rådighed til at guide dig igennem de svære tider.

Der er ikke nogen nem løsning men kun den rigtige løsning. Dette fundament skal kunne skabe grobund for en langsigtet livsstilsændring, som kan vare ved hele livet.

Så går du med nogen af ovenstående oplevelser, men vil gerne komme dem til livs én gang for alle?

Så står vi altid klar med professionel hjælp!

SUNDE OPSKRIFTER TIL VÆGTTAB

Søger du sunde opskrifter til vægttabet? Så kan jeg nu fortælle dig, AT DER IKKE ER NOGLE TING, SOM ER FORKERTE ELLER RIGTIGE AT SPISE, FOR AT TABE SIG!

Det handler om, at du omlægger din hverdag og din livsstil, og sørger for at spise groft, varieret og stadig har plads til hyggen med venner og familien.

Der er ikke en nem måde at komme til målet, men det kræver derimod vilje og arbejde for at nå i mål! 

I din hverdag og livsstilsændring skal vi sørge for, at der bliver et kalorieunderskud i din kost, og når du sørger for det, kan du (næsten) spise lige de madvarer du vil, så længe at du tænker over mængderne og kalorie indholdet i disse madvarer.

Det kan helt klart hjælpe, at finde nogle lækre/nemme opskrifter som giver dig fornemmelsen af at ”spise usundt”, men stadig sørger for at dit kalorieunderskud overholdes. På den måde kan du stadig ”snacke” og hygge dig uden at du tager på, men faktisk taber dig, trods at der bliver hygget.

Dette er den livsstilsændring, som er nødvendig for at du endelig kommer i mål, men fremadrettet stadig kan holde din livsstil ved lige efterfølgende.

Skal du guides i gennem denne livsstilsændring? Vi er altid klar til at hjælpe!

VÆGTTAB KOST

Der findes mange forskellige kostudgaver, som lover det ene og det andet vægttab. Og det kan være utroligt forvirrende at finde rundt i den jungle.

Men hvad skal man så vælge for at få den optimale kost til at opnå vægttab?

OVERORDNET SET KAN DU VÆLGE, HVAD DU VIL, SÅ LÆNGE DU SØRGER FOR AT DU LIGGER I ET DAGLIGT KALORIEUNDERSKUD.

Alle de fancy kure der findes, har alle sammen til fælles, at de skaber et kalorieunderskud i din hverdag, og det er dette der gør, at du taber dig. Det er ikke, at du KUN spiser protein og fedt, eller kun spiser 8 timer i døgnet og faster i 16 timer. Det, de har tilfælles er som sagt, at de danner et kalorie underskud.

Derfor skal du vælge den kostmetode, som du føler dig bedst tilpas ved. Om det er den ene eller den anden har ikke den helt store betydning.

Det der betyder noget er derimod, om det er en kostmodel, som du kan følge og synes fungerer for dig. Når du har fundet den kostmodel, som føles naturlig for dig, begynder det at være mere nydelse fremfor en pligt, at skulle følge en kostplan i dit vægttabs forløb.

HURTIGT VÆGTTAB PÅ MAVEN

Mange ønsker at tabe sig specifikt på enten baller, lår eller mave.

MEN DETTE KAN IKKE LADE SIG GØRE. 

Du kan ikke (uanset hvor meget du har læst andet) tabe dig KUN på maven.

Kroppen fungerer som en kraftværk og skal bruge energi for at skabe energi.

Og når kroppen bruger mere energi end den optager, så begynder kroppen at bruge af den energi som den allerede har (fedt depoterne bla.) og derved vil man over sigt tabe sig.

Kroppen tager fra de forskellelige depoter rundt omkring på kroppen (jævnt fordelt) så selvom du træner mave 7 gange om ugen. Vil du altså IKKE tabe dig mere på maven af den grund.

Du vil måske blive stærkere og mavemusklerne og de vil måske endda blive lidt større, og derved være mere synlige, men for at du skal kunne se dem rigtigt og for at tabe dig på maven, kræver det et kalorie underskud i en længere periode.

I denne process vil der så småt blive forbrændt af mave fedtet og på den måde vil du kunne tabe dig om maven og livet.

Det kræver hårdt og kontinuerligt arbejde over tid med fokus på træning og din kost. Også vil du endelig opleve de resultater du har længtes efter.

VÆGTTAB TRÆNING

Hvad skal jeg træne for at tabe mig?
Hvilke øvelser skal jeg lave for at tabe mig?
Hvad for en slags træning er bedst for at tabe mig?

Svaret du har ledt efter er lige her: LIGE PRÆCIS DEN TRÆNINGSFORM DU SYNES OM!

Den træningsform du syntes er sjov, fed og underholdende, er netop den træning du for udført.

Når du finder den motions form du syntes om gør det alt lit lettere, endda også de helt hårde træninger. Ved at glæde sig til sin træning skabes der indre motivation, som er med til at få dig op af sofaen og ud af døren når det f.eks er dårligt vejr. Fordi at du har set frem til at komme afsted og rører dig, på den måde du elsker!

MEN vi vil altid anbefale at lave en blanding af styrke træning og konditions træning for at opnå de bedst mulige resultater. Men husk nu at der er mange former for styrketræning. Så det behøver altså ikke at være klassisk styrketræning oppe i centeret hvis du måske hellere er til crossfit eller noget helt tredje.

Den vigtigste faktor her er at du NYDER og ser frem til dine træninger – uanset hvad du vælger.

Knæk koden til dit længe ønskede vægttab!

Og kom hele vejen i mål for sidste gang i dit liv!  Vi stiller skarpt på din træning, kost og vaner og sikrer dig de bedste forudsætninger for at komme hele vejen til målet!
Nemlig til den bedste og sundeste version af DIG!